[logo verse melk]

[logo kwik events]

 

 

Robert Broers - Academy Head Coach

Robert Broers heeft 84 maal voor het Nederlands XV team gespeeld en is als speler betrokken geweest bij 10 Landskampioenschappen. Voor het Nederlands VII (Sevens) team heeft Broers internationale ervaring opgedaan door te spelen op o.a. de Hong Kong Sevens en grote tournooien in Taiwan, en Australie. De afgelopen jaren is hij verantwoordelijk geweest, als Coach van DIOK 1, voor de terugkeer van DIOK aan de top in de Ereklasse. Dit kenmerkte zich vooral door te werken met spelers vanuit de eigen Jeugdopleiding. Zijn passie voor rugby wordt nu ingezet om talentvolle rugbyers nog beter te maken in de Academy.

Dave Langezaal - Academy Manager

Dave Langezaal heeft als oud 1ste teamspeler de laatste jaren de functie van Teammanager van DIOK 1 bekleed. Langezaal is ervaren (jeugd)trainer en weet door zijn ervaring welke eisen er gesteld worden aan jonge spelers om te kunnen slagen op het allerhoogste niveau.

Roger Scheffer- Academy Coach

Roger Scheffer is speler van DIOK 1 en van het Nederlands XV en Sevens team. Scheffer heeft alle geledingen van de DIOK Jeugd en de Nationale selecties doorlopen.


Jordy Bonhof - Academy Coach

Jordy Bonhof is speler van DIOK 1 en van het Nederlands XV en Sevens team.


Vincent Grimbergen- Strenght & Conditioning

Vincent Grimbegen is speler van DIOK 1 en van het Nederlands XV team.

Tom Altink - Academy Coach

Tom Altink is speler van DIOK 1 en van het Nederlands XV en Sevens team.